Bendis Welding Equipment S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa Ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Bendis Welding Equipment, specializata in distributia de echipamente de sudură, roboți de sudură colaborativi si mașini CNC, este unic importator in Romania pentru brandurile Migatronic Bug-o Systems, Phenix Cutting Systems, Kemper si Exhausting System. Echipa Bendis ofera solutii complete ce presupun consultanta tehnica, financiara si de testare a echipamentelor, asigura service autorizat pentru echipamentele de sudare Migatronic, Miller si pentru cele de taiere cu plasma Hypertherm.

 

Cultura companiei noastre este orientata catre oameni si performanta. Respectam, apreciem si sprijinim fiecare membru al familiei Bendis, fie ca vorbim de angajat, client sau furnizor, pentru noi, toata lumea conteaza. De aceea noi suntem interesati de construirea unui mediu de lucru placut, profesionist, unde vii cu drag, iar colegii sunt mai mult decat simple cunostinte, sunt prieteni, un mediu de lucru care incurajeaza calitatea muncii, comunicarea deschisa, transparenta, respectul, evaluarea corecta a performantelor,  un mediu de lucru care aprecieaza oamenii seriosi, implicati, ghidati de principii si valori, cu reale abilitati de comunicare.

Media
Joburi