Dmt Euro Services Lkw S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa Ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

DMT Euro Services Lkw, societate in plina ascensiune cu o vasta experienta in domeniu, comercializeaza si distribuie pe plan national si international in Bulgaria si Ungaria, o gama larga de produse alimentare pentru: pizzerii, patiserii, fast-fooduri si restaurante.

Grija permanenta pentru calitate, pentru termene si pentru satisfactia clientilor ne-au asigurat cresterea constanta si asigurarea unei pozitii importante pe piata de profil.

Grija pentru produse, pentru clienti si pentru calitate

Toate produsele comercializate si distribuite de DMT Euro Services sunt depozitate si transportate catre colaboratorii nostri in conditii maxime de igiena si siguranta, astfel incat clientii nostri sa se bucure de servicii si produse de calitate livrate in conditii optime si la preturi avantajoase.

Acestea fiind spuse, va invitam va familiarizati, prin intermediul siteului, cu gama de produse din portofoliul nostru si sa ne contactati pentru orice informatie. Specialistii nostri va vor raspunde cu placere!

Joburi