Grecu & Greblis Accountants Group SRL

Companie verificată
?

Echipa Ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Grecu & Grebliș Accountants Group SRL este o societate de expertiză contabilă din București, înființată în februarie 2016, autorizată din partea CECCAR pentru a putea desfășura activitatea de contabilitate în aprilie același an. Biroul nostru este în Piața Unirii.

Ideea de bază care a dus la înființarea societății este organizarea ierarhică sub formă plată, ca o asociație, formată doar din experți contabili, care să aibă un mediu de lucru adecvat și plăcut în exercitarea profesiei lor și susținere reciprocă sub o aceași umbrelă.

Misiunea noastră este de a crea cea mai mare asociere de experți contabili dintr-o socieatate comercială, din Romania, în care aceștia să aibă un mediu adecvat și plăcut în exercitarea profesiei contabile, în condițiile prezente din mediul de afaceri național, având, în același timp, un scop comun și aceleași interese de ajutor și susținere reciprocă.
"Don't ever let your business get ahead of the financial side of it. Accounting Accounting Accounting. Know your numbers." (Tilman J. Fertitta). Viziunea noastră asupra contabilității este furnizarea de servicii moderne, complete, integrate în specificul activității și la un standard înalt de calitate.
Valori: Etică, Profesionalism, Inovație, Entuziasm, Curaj, Integritate

Joburi