Ortodocs Medical Center S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa Ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

VESTMED, prima policlinica privata din orasul Resita porneste la drum din dorinta de a oferi fiecarui pacient servicii medicale la cele mai inalte standarde, conceptul fiind dezvoltat in vederea oferirii unei alternative la sistemul medical actual.
Orientarea spre pacient, calitatea actului medical, specializarea personalului si utilizarea tehnologiei de ultima generatie stau la baza conceptului nostru si reprezinta cheia spre stabilirea diagnosticului si acordarea celui mai bun tratament. Cu toate acestea, nu numai competența profesională contribuie la succesul recuperării și la nivelul ridicat de satisfacție al pacienților noștri, ci și, mai presus de toate, prietenia și îngrijirea acordata lor de catre angajatii nostri.
Vestmed isi propune ca fiecare pacient care trece pragul clinicii sa beneficieze de cele mai moderne sisteme de preventie si de planuri de tratament complexe alcatuite de echipe interdisciplinare.
Astfel, pornim la drum cu mai mult de 10 medici specialisti acoperind 12 specialitati si un spectru larg de patologii. Specialistii nostri sunt cadre universitare sau medici practicieni cu o vasta experienta clinica atat in tara cat si peste hotare.

Joburi