Yes Imobiliare

Companie neverificată
?

Compania nu a fost încă verificată de către echipa Ejobs.

Descrierea companiei

Suntem Yes Imobiliare si spunem DA proprietatii tale. La Yes Imobiliare, suntem pasionati de furnizarea unor experiente si asistenta exceptionala pentru clientii nostri. Prin oferirea unei game complete de servicii imobiliare, ne asiguram ca rezultatul colaborarii va fi unul de success. De la vanzari si inchirieri, la credite ipotecare si programul Prima Casa, noi proiecte imobiliare, ansambluri rezidentiale, evolutia pietei, detinem agenti specializati in fiecare domeniu pentru a va ghida de la inceputul pana la sfarsitul calatorieri dvs imobiliare.
Va promitem un brand unic si un sistem exceptional de suport, asigurandu-ne ca toate cerintele si specificatiile dumneavoastra sunt respectate acordand o atentie deosebita detaliilor percepute din partea clientilor nostri pentru o perfecta sinergie in personalizarea unor oferte targetate. Site-ul www.yes-imobiliare.ro serveste ca o destinatie unica unde clientii nostri pot cauta proprietati pe intreaga arie a orasuluiCluj-Napoca, de asemenea oferim un sistem nou si avansat de cautare, detaliat si specific, fiind foarte usor de folosit si prezent pe fiecare pagina si locatie a platformei, atat cautare rapida cat si avansata.

Imobiliarele sunt tangibile, sunt solide, sunt frumoase, putem spune chiar artistice, din punctul nostru de vedere, iubim imobiliarele. “Echipa Yes Imobiliare”.